Beveiligingscamera’s

Beveiligingscamera’s

Een beveiligingscamera zorgt voor een veilig gevoel. Je kunt op afstand je huis, winkel of dieren bewaken. De beelden worden via het internet verstuurd naar de cloud of je kunt de beelden opslaan op een recorder, een netwerkschijf op je NAS, of een sd-kaart. De beelden van je slimme beveiligingscamera kun je live bekijken of terugkijken via een app op je smartphone of tablet. Zo heb je 24 uur per dag zicht op wat er thuis gebeurd.

beveiligingscamera's zijn er in diverse varianten.

Onze merken beveiligingscamera’s

Er zijn heel veel aanbieders van beveiligingscamera’s op de markt. Veel goede maar ook veel slechte camera’s. Over het algemeen geven de meeste camera’s overdag (bij voldoende licht) een scherp en helder beeld. Het probleem bij de meeste camera’s zit in de beelden ‘s-avonds of ‘s-nachts. Onze merken zijn: Hikvision, Dahua, Reolink, Foscam, Imou en SmartLife. De SmartLife camera’s kunnen ook gekoppeld worden aan bijvoorbeeld slimme verlichting of slimme stekkers. We zijn continue op zoek naar beveiligingscamera’s die een prima prijs/kwaliteitverhouding hebben.

Help mee

Als je camera’s hebt hangen aan je woning kun je dit ook kenbaar maten bij de Politie. Indien er in jou buurt iets gebeurd is kunnen zij direct kijken of er misschien beelden zijn vastgelegd die helpen naar het opsporen van inbraken of vandalisme. Aanmelden is heel eenvoudig. Klik hier voor meer informatie of meld jou camera(‘s) direct aan.

beveiligingscameras

Advies of hulp nodig bij de aankoop van uw beveiligingscamera?

Wat is een goede beveiligingscamera? Welke heb ik nodig? Kan een camera voor buiten ook binnen geplaatst worden?
Zomaar wat vragen die u kunt hebben en waarop wij u snel een eerlijk en duidelijk antwoord op kunnen geven.

Vul het contactformulier in en we zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.
Uiteraard mag u ook telefonisch contact met ons opnemen.
Wij zijn dagelijks te bereiken op +31 6 46149036

Terug

You've just added this product to the cart: